Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 23-04-2023 09:36   Güncelleme : 23-04-2023 09:39

İbrahim Varol’a Destekler Çığ Gibi Büyümeye Devam Ediyor

İbrahim Varol’a Destekler Çığ Gibi Büyümeye Devam Ediyor

İbrahim Varol’a Destekler Çığ Gibi Büyümeye Devam Ediyor
Cumhuriyet Halk Partisi Ağrı Milletvekili adayı İbrahim Varol’a destekler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Halkın her kesiminde destekler alan Varol’a bir destek de İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’tan geldi.

CHP Ağrı Milletvekili İbrahim Varol’un yakaladığı havayı gören partisinin Genel Merkezi ve bağlı Belediyeler destek vermeye başladı. İlk destek ve ziyareti Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’tan geldi.

Seçim çalışmaları için Patnos ilçesine gelen Bozkurt Köy ve Mahalle Muhtarları ve Sivil toplum örgütleri bir araya gelerek adayları Varol’a destek istedi. Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, Patnos’ta esnafı ziyaret ederek parti çalışmalarına katıldı.

Daha sonra Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, STK ve meslek odalarının temsilcileri, kanaat önderleri ve milletvekili adaylarıyla yemekli toplantıda buluşan Başkan Bozkurt, ülkenin aydınlık yarınları için yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bozkurt’un ziyaretinin anlamlı bir destek olduğunu belirten İbrahim Varol,’’ Partimiz destek için zaman zaman Belediye Başkanları, Milletvekilleri ile ilimize ziyarette bulunacaklar. Kıymetli Başkanım değerli hemşerim Kemal Başkanım ekibi ile ilimize ve ilçemize hoş gelmişler. Bu anlamlı ziyaret ve destek bize güç vermiştir. 15 Mayıs sabahı yaşayacağımız bayram öncesi sürpriz olmuştur. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hep birlikte yeni Türkiye’ye yürüyoruz.’’ diye konuştu.






 
AdminAdmin