SİYASET
Giriş Tarihi : 27-02-2012 15:43   Güncelleme : 27-02-2012 15:43

MHP lideri Devlet Bahçeli şimdi de

Vatandaşa ulaşmanın en kestirme yolunu bulmak lazım" diyen ve Twitter'la sanal âleme yelken açan MHP Lideri Bahçeli, şimdi de kişisel web sitesi için düğmeye bastı. Bahçeli'nin seçim öncesi diğer bir projesi de vatandaşların 24 saat ulaşabilecekleri "444 9 MHP" kodlu çağrı merkezi oldu.

MHP lideri Devlet Bahçeli şimdi de
Şifresi bende" diyerek "tweet"lerini bizzat attığını açıkladığı sosyal paylaşım sitesi Twitter'la internet dünyasına hızlı bir giriş yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hedef büyüttü. Bahçeli, Twitter'da hesap açma süreci ve kullanımından partisinin seçim öncesi yapacağı teknolojik hamleleri içeren projelerini Habertürk'e anlatı.

ABD'YE YAZI YAZILDI: Bir araştırma yaptırdım. Gördük ki bizim adımıza Twitter'da zaten birçok hesap açılmış. Oralarda olur olmaz şeyler yazılıyor. Bu duruma son vermek için Twitter'ın ABD'deki merkezine yazı yazdık. Oradan olumlu yanıt geldi. 'dbdevletbahceli' adıyla hesabımız açıldı. Daha önce açılan ve bize ait olmayan hesaplar iptal edildi. Oraya atılan mesajlar bizim hesabımıza yönlendirildi. Şu an yaklaşık 18 bin takipçi var. Artarak da devam ediyor.

140 HARF ZORLUYOR: Twitter'da vereceğiniz mesajları 140 harfle sınırlamanız gerekiyor. Fazla olursa eksi 5 eksi 4 diye yazıyor ve mesajı gönderemiyorsunuz. Böyle bir sınırlandırma bizi zorluyor. Derdinizi birkaç kelime ile anlatmak zorunda kalıyorsunuz.

AKŞAM GİRİYORUM: Tüm mesajları bizzat kendim yazıyorum. Her akşam eğer şehir dışında olmazsam, programım olmazsa 19.30'dan sonra yaklaşık bir saat Twitter'a mesai harcıyorum.

SİTE KURACAK: Şimdi yeni bir çalışma yaptırıyorum. Kendi adımızla kişisel bir web sitesi hazırlatıyorum. İsmi 'www.devletbahceli.com' olacak. Çok kapsamlı doyurucu bir site olmasını istiyorum. Onun için içeriğini doldurmak bizim için çok önemli. Altyapısının sağlam olması için çalışma yapıyoruz. Kamuoyunun ilgisini çekecek şekilde hazırlıyoruz.

9 IŞIKLI ÇAĞRI MERKEZİ: Ayrıca parti adına bir de çağrı merkezi kuracağız. 444 9 MHP olacak numarası. Vatandaşlar gece gündüz, 24 saat her türlü istek, talep, şikâyet ve önerilerini partimize iletebilecek.

TEKNOLOJİK İMKÂN: Kendi düşünce ve görüşlerimizi çok daha geniş kitlelerle paylaşmak, vatandaşa ulaşmanın en kestirme yollarını bulmak istiyoruz. O yüzden teknolojinin bu nimetlerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Bunun dışında kalmanın anlamı yok.

Öte yandan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kendi kişisel websitesi olan www.kilicdaroglu.com'u 2010'un Mayıs ayında kapatmış, siteye girmek isteyenleri doğrudan CHP'nin internet sitesine yönlendirmişti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ise, www.rte.gen.tr adresli bir kişisel websitesi bulunuyor.


 
AdminAdmin