Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 22-12-2016 17:25   Güncelleme : 22-12-2016 17:25

Sohbetler İnternet Üzerinden Yapılacak

ihsan Şenocak,Cubbeli Ahmet ve Nurettin Yıldız'ın Twitter üzewrindan yaptıkları duyuru şaşkınlıkla karşılandı

Sohbetler İnternet Üzerinden Yapılacak
 Türkiyenin önde gelen cemaat önderleri İhsan Şenocak,Cübbeli Ahmet Hoca ve Nurettin Yıldız'ın cemaat sohbetlerine bir süre ara verdikleri açıklaması  şaşkınlıkla karşılanırken iptal nedeninin açıklanmaması endişe yarattı.
Son zamanlarda yaşanan terör olayları sebebiyle bu kararı aldıkları düşünülen cemaat önderlerin açıklamalarıda bunu doğrular nitelikteydi.
Cübbeli Ahmet Hoca yayınladığı videosunda ''Türkiye üzerine oyun oynadığını belirtti, toplu sohbetlere ara verildiğini söyledi. Ünlü, "Tahriklere, provokasyonlara aldırmamak lazım diye ben sizi uyardım geçen ki konuşmamda. Tabi bazı zuhuratlar var. Bazı haberler, istişareler de oluyor. Bir zaman ben size mescite geleceğim diyene kadar sohbeti tefsirhanesinden yapalım. Yarın perşembe sohbetini ben hanemden yapayım. Siz de camide olduğunuz gibi oturun" dedi.

Cübbeli, "Ben canım üzerinden endişeli değilim hiçbir zaman. Ama cemaat geliyor. İnsanlar gelişte gidişte sorun yaşamasın. Ben insanları mesuliyetine girmek istemem. Yarın ki perşembeyi de ben size haber edene kadar mescitten yapalım" diye konuştu.''
Yine İhsan Şenocak Hoca da twiter hesabından yaptığı açıklamada ''Bedir'de de tebliğe devam eden Peygamber'in Ümmetinin sohbete ara vermesi sözkonusu olamaz; Kul bir kürsüyü kapatırsa, Allah bin kürsü açar.''dedi.
Hocaların sohbete ara verdiklerini şu ifadelerle duyurmuştu

AdminAdmin