SPOR
Giriş Tarihi : 27-02-2012 15:43   Güncelleme : 27-02-2012 15:43

'Takım daha kötüye gidiyor!'

Schuster, takımının her geçen gün iyiye gitmesi gerekirken daha kötüye gittiğini söyledi.

'Takım daha kötüye gidiyor!'
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster de yaptığı açıklamada, takımının her geçen gün iyiye gitmesi gerekirken daha kötüye gittiğini söyledi.

Son maçlarda yaptıkları gibi bu maçta da rakibe pozisyonlar verdiklerinden yakınan Schuster, şunları kaydetti:

''Kaleye fazla gitmiyoruz. Son maçlarda en büyük eksikliğimiz bu. Gol atamadığımız için sıkıntılar yaşıyoruz. Bu da bizi ele veriyor. Beşiktaş'ın bütün tarihini bilmiyorum. Zaman zaman böyle dönemleri olmuştur. Bende o dönemlerinden birine denk geldim. İkinci lig takımları birinci lig takımlarını dünyanın her yerinde yenebiliyor. Benim düşündüğüm noktada rakip kaleye çok rahat girmemiz herhalde futbolcuların üzerinde ikinci yarı daha iyi yaparız diye bir düşünce doğurdu. Gol atamadık. Bugün de bu sorunlardan birini yaşadık. Bu maçta oynamayan sadece iki futbolcu vardı. Bunlardan daha önemlisi takımın her geçen gün iyiye gitmesi gerekirken daha kötüye gidiyor olması. Son maça bakarsanız daha kötüye gittiğini görürsünüz. Ama bunu çözeceğiz, çözmek zorundayız.''

Beşiktaşlı futbolculardan Cenk ve Holosko da rakibi küçümsemediklerini, pozisyonlar ürettiklerini, yenilgi için üzgün olduklarını söylediler. 
AdminAdmin