Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 16-03-2019 13:33   Güncelleme : 16-03-2019 13:33

TİYATRO VİDEO İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Ağrı Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Video Topluluğu ekibinin sergilemiş olduğu tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

TİYATRO VİDEO İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ
Ağrı Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Video Topluluğu ekibinin sergilemiş olduğu tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.


Ağrı Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Video Topluluğu hocası Gökhan Güneş ve öğrencileri Ağrı Halk Eğitim merkezinde göstermiş oldukları tiyatro oyunu zaman zaman kahkahalara zaman zaman da hüzünlü anlara neden oldu.


Ağrı Halk Eğitim Merkezi müdürü Ahmet Aktaş ise ‘ bünyemizde faaliyet gösteren Tiyatro – Video topluluğumuz güzel işlere imza atarak bizleri de mutlu ediyor. Salonun tam anlamı hınca hınç dolması ve gösteri sonunda izleyicilerin beğeni ile ayrılması yaptığımız işin bizlere ne kadar doğru ve övünç kaynağı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bu oyunu gerçekleştiren hocamız Gökhan Güneş ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. ‘ ifadelerini kullandı.


Tiyatro oyunu için açıklamalarda bulunan Tiyatro hocası Gökhan Güneş ‘ Uzun zamandır üzerinde durduğumuz çalışmalarımızı bitirip, izleyicilerimizin karşısına çıktık. Ben ve ekibim oyunun sonunda almış aldığımız gurur dolu,beğeni dolu yorumlar karşısında son derece mutlu olduk. Amacımız ilimizde sıksık tiyatro gösterisinde bulunmak ve bize gelen taleplerde bu yönde.


Oyunumuza hazırlanmamız sürecinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Ağrı Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Ahmet Aktaş’a, şube müdürlerimize ve tüm çalışanlarımıza ben ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Keyifli güzel tiyatro günlerinde görüşmek ümidi ile .. ‘ dedi. 


AdminAdmin