Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 20-02-2020 12:13   Güncelleme : 20-02-2020 12:13

Yılmaz Daş Cihan Demiri Gündemine Aldı

Ağrı Basın Birliği Genel Sekreteri Yılmaz Daş İl Spor Müdürü Cihan Demir Olayını Tüm çıplaklığı ile gündemine aldı. Daş yazdığı son yazısında Siyasetin ve Bürokrasinin acilen duruma müdahale etmesi çağrısında bulundu.

Yılmaz Daş Cihan Demiri Gündemine Aldı
Atandığı günden beri adı skandallar ve iddialar ile geçen Gençlik Spor İl Müdürü Cihan Demir için sosyal medya ayaklandı.

Geldiği günden beri kentteki sporu ve sporcuyu bitirme noktasına getirmek ile suçlanan Demir ve Ağrı’nın sporu için bir Ağrı ayaklandı.

Ağrı’da her kesim tarafından hissedilen bu rahatsızlık her gün kapalı kapılar ardında konuşulurken nihayet bir Sivil Toplum Kuruluşu bu rahatsızlığı ve çareyi kişisel sosyal medya hesabından paylaşarak KRAL ÇIPLAK dedi.

Ağrı Vatan Perver gençlik Teşkilatı Başkanı Ahmet Demirkol'un Gençlik Spor İl Müdürlüğüne Murat Demir ismini önermesi sonrasında bu paylaşımın altında mevcut il Müdürü Cihan Demir için bir sürü olumsuz yorum ve iddia yapıldı.



Cihan Demir’in usulsüz ihale yaptığına dair gelen yorumlar arasında Milli Antrenörlerin yanı sıra Ağrılı iş adamları da bulunuyor.



Son bir yıldır vekâleten yürüttüğü Gençlik Spor’da bir türlü başarı elde edemeyen Cihan Demir kurum içerisinde de birçok sorun oluşturmaya devam ediyor.



İl Müdürü Cihan Demir İle İlgili iddiaların yalnızca bunlar olmadığı bir çok iddianında Geleceği konuşulmakta.

Ağrı bir bütün olarak adı yolsuzluk ve usulsüzlük ile adı geçen İl Müdürü hakkında konuşurken siyasetin ve bürokrasinin sus pus olması akıllara birçok soru işaretini beraberinde getiriyor.

Oysa sorun İl Müdürü Cihan Demir değil, hepimizin gözden kaçırdığı Ağrı’da yavaş yavaş bitmek üzere olan spor ve sporcularımız. Sporcu fabrikası olan adını Dünya’ya ve Türkiye’ye kabul ettiren Ağrı’da durum şimdilik içler acısı.



Spor kamuoyuna göre en büyük sorunların başında Spor’dan anlamayan bir Bürokratın İl Gençlik Spor İl Müdürlüğüne atanması bu sonuçları doğurması kaçınılmazdı.

Ağrı’da ki spor’un ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün kendine gelmesi ve bu sorunların bitmesi ve çözümü ise yine spor kamuoyuna göre Spor’dan anlayan ve Spor’un içinden gelen bir İl Müdürü ile biteceği iddia ediliyor. 
AdminAdmin