Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 09-01-2018 11:49   Güncelleme : 09-01-2018 11:49

Tutak Gazeteciler Cemiyeti Kaymakam Erat'ı Ziyaret Etti

Tutak Gazeteciler Cemiyeti kuruluşundan sonra Başkan Solmaz Kılıç ve beraberindeki heyetle ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdi.

Tutak Gazeteciler Cemiyeti Kaymakam Erat'ı Ziyaret Etti
  Tutak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Solmaz Kılıç, beraberindekilerle Tutak Kaymakamı Erkan İsa Erat’ı ziyaret etti.

Makamında gazetecileri kabul eden Kaymakam Erat; ‘’Tutak’a hizmet etmeye geldik. Devlet vatandaşı için vardır. Sürekli halkımızın yanında, dertlerine ortak, sorunlarına çözüm bulmaya gayret ediyoruz. Birlikte hareket ettiğimiz zaman güzel şeyler ortaya çıkacaktır. Bu konuda sizlerin de desteğini ve hizmet noktasında eleştirilerinizi, önerilerinizi dikkate alacağız” dedi.

Erat, "Hizmetlerin daha iyi ve yararlı olması için kamuoyunun bilgisine ve fikirlerine açık olması gerekir. " şeklinde konuştu.

Cemiyet üyeleri, ilçenin sosyal yapısı, halk kültürü, ekonomi, turizm, güvenlik, sağlık, eğitim gibi konularda görüşlerini ilettiler.

Tutak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Solmaz Kılıç ise, Tutak tarihi dokusu, kültürel yapısı, insani olgusuyla bir medeniyetler şehridir."Hizmet noktasında ve Tutak'ın değerlerinin geleceğe taşınmasında basın olarak her zaman yanınızda olacağız.

İlçemizin kalkınmasında, hizmetle buluşması noktasında olumlu katkılarımızı sunacağız." şeklinde konuştu.

Kaymakamlık makamında yapılan ziyarete Tutak Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Solmaz Kılıç,Genel Başkan Yardımcıları Taner Söylemez ve İsmet Oğuzkan, Genel Sayman Erkan Durdu, Genel Sekreter Nimet Sarıboğa, Yönetim Kurulu Üyesi Nezih Kılıç, Denetim Kurulu Üyesi Fevzi Gelmez, Disiplin Kurulundan Sabri Yaşar ile Foto muhabiri İbrahim Fatih Oğuzkan katıldı.

Kaymakam Erat’a başarılı çalışmalarından dolayı şükran plaketi sunan Cemiyet üyeleri ile toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.






AdminAdmin