Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 13-11-2019 11:44   Güncelleme : 13-11-2019 11:44

Savcı Sayan Herkesi Baskı Altında Tutmak İstiyor

Gazeteci Nuri Bayram, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı sert sözlerle uyararak, Kafkas Kartalı hesabı ile ilgili elindeki belgeleri kamuoyu ile paylaşmasını istedi.

Savcı Sayan Herkesi Baskı Altında Tutmak İstiyor
 Gazeteci Nuri Bayram, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı sert sözlerle uyararak, Kafkas Kartalı hesabı ile ilgili elindeki belgeleri kamuoyu ile paylaşmasını istedi.

Nuri Bayram sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi;
8 Kasım 2019 Cuma günü saat 23:30’da evimde yapılan polis gözaltısı sonrası ve akabindeki durumu sizlere aktaracağım. Yaklaşık 4 gündür varolan sessizliğimin temel nedeni, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın bizimle uzlaşma çabalarıdır. Biz her şekilde iyi niyetli bir şekilde Savcı Sayan ile bir araya gelerek Kafkas Kartalı isimli hesabın muhatabı olmadığımızı ve bu konunun bizleride rahatsız ettiğini kendisine belirterek, iadei itibar yapılarak bu konunun kapanmasını kendisine belirttik.


Savcı Sayan’ın kimleri yanına çağırdığını, neler konuştuklarını buradan açıklamanın etik olmadığını düşünerek bunu kamuoyu ile paylaşmak istemiyorum. 

Lakin, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan makamına davet ettiği herkese “Kafkas Kartalı” Nuri Bayramdır, elimde belgeler var. Buna Yüzde bir milyon eminim. Kimse beni bu konuda ikna etmesin. Herkes bana bu konuda inansın diyerek şahsımın Kafkas Kartalı olduğu iddasını elindeki sözde belgeler ile kanıtlama çabasına girmiş.

Şahsıma itibar suikastı yapmaya çalışan, bu itibar operasyonunu eline yüzüne bulaştıran, devletide kendi şahsi çıkar ve amaçlarına alet etmeye çalışan Savcı Sayan, eline yüzüne bulaştırdığı Kafkas Kartalı operasyonundan aklanabilmek için azami gayret göstermeye çalışıyor.

Savcılığın kapısını aralamaya, siyasi ve medyatik nüfuzunu hissettirmeye çabalıyor. 

Değerli takipçilerim;
Bugün bana yapılan itibar suikastı, geçmişte Savcı Sayan’ın kendisine muhalif siyasi çevrelere yaptığı veya yapmak istediği benzer vakalardan yalnızca birtanesidir. Bugün bana yapılanın yarın sizlere yapılmayacağının hiçbir garantisi yoktur. Yanlızca şüphe üzerine kurgulanmış bu senaryoda, ben henüz asayiş karakoluna yeni girdiğim anda, kendisini, onurunu kişiliğini satan üç beş zibidinin (isimlerini anmak bile istemiyorum) eş zamanlı olarak sosyal medya ve haber sitelerinde paylaşımlar yapmasıda bu operasyonun bir hazırlık evresinin olduğunun kanıtıdır.

Bu konuda kimlerin metinleri nasıl değiştirdiklerinden, paylaşım yapanların Savcı Sayan ile irtibatlarına kadar değineceğim. 

Benim bugün yazacağım en önemli mesele şu.
Benim şahsımın Kafkas Kartalı olduğunu iddia eden Savcı Sayan’ın elinde varolan belgeleri sosyal medya hesabından açıklayarak kamuoyunu bilgilendirmesidir. Ben açık açık hodri meydan diyorum.
Varsa elinde belge açıkla. Kimseye “Gizlilik kararı var” gibi bir ifade kullanma. Bana ait bir mahkeme sürüyor ve dosyada gizlilik kararı yok. Nasıl elde ettiği bile bilinmeyen üç beş kağıt parçasını kamuoyuna açıkla ki herkes kimin ne olduğunu bilsin.


Başkan!!!
Kimse sana inanmıyor.
Herkes senin bu operasyonu eline yüzüne bulaştırdığını kahve köşelerinde konuşuyor.
Herkes senin devleti ayağa düşürme çabalarını görüyor.
Devlet kurumlar senin medya ve siyasi güçle yapmaya çalıştığın baskıyı görüyor.
Dün sosyal medyada paylaştım.
Diğer tüm illerin Belediyeleri projeler ile çalışmalar ile gündeme gelirken, Ağrı Belediyesi Puştlar ile Kuşlar ile gündeme geliyor.
Taner Söylemez’in dediği gibi.
Biz bu memleketin puştunuda biliriz kuşunuda.
Sahte hesap işi sizin işiniz. 
Hangi trol hesaplarının olduğunuda biz biliriz.

Yazıyı fazla kaynatmayayım
Elindeki belgeleri açıklaki herkes bilsin.
AdminAdmin